Huidverjonging

Huidverjonging

Hydrafacial

Medical Esthetic Award 'The best of the best', betekent een doorbraak in esthetische technologie. De serums werden ontwikkeld voor en door doctors en plastisch chirurgen.

Bekijk de video

Fase 1: Hydradermabrasie

De revolutionaire HydraFacial is het perfecte antwoord op de vraag naar huidverjonging en huidverbetering zonder nevenwerkingen. Er is een dubbele peelingwerking door enerzijds de speciale vorm van de behandeltip (licht abrasief) en anderzijds het gepatenteerde peelende en tegelijk hydraterende Activ-4 serum dat onder vacuüm door de bovenste huidlagen wordt gestuurd.

Fase 2: Antioxidant behandeling: diep insluizen van anti-oxydanten

Van het Antiox-6 serum werd een lange termijn activiteit tot in de lederhuid wetenschappelijk aangetoond door Dr. Bruce Freedman. De aanmaak van nieuwe collageen, de toename van de fibroblastpopulatie (= medische doorbraak!), de verdikking in de basaalcellenlaag en van de lederhuid (samen tot 0.5mm) en de vermindering van pigmentatiestoornissen zijn eveneens wetenschappelijk aangetoond. Eén behandeling geeft reeds een enorme boost aan de huid. Om het resultaat te optimaliseren wordt aangeraden om minsten een minikuur te volgen van 3 behandelingen à rato van 1 behandeling om de 2 weken. Om het resultaat te optimaliseren wordt aangeraden om deze behandeling 3 tot 6 maal te herhalen. Om het resultaat vast te houden biedt een maandelijkse behandeling u een gezonde, mooie, veerkrachtige, gladde huid met een egale teint en vernieuwde éclat. 

ReGen LED Technologie

ReGen LED is een nieuwe lichttechnologie voor huidverbetering, gebaseerd op zuiver rood licht en/of zuiver blauw licht. De diverse huidcellen slaan energie op, bloed- haarvaten verstevigen, de celwand herstelt en er wordt optimaal collageen en elastine aangemaakt. Na enkele behandelingen is een opmerkelijke huidverbetering en huidverjonging waarneembaar.

 

Boek nu jouw Hydrafacial gelaatsverzorging onder de categorie 'gelaatsverzorging'!

U wordt zo dadelijk doorverbonden naar de beveiligde omgeving om uw betaling uit te voeren.